Attending wedding? Just in red

Je přímo horké léto a vy jste neočekávaně obdržela pozvánku na svatbu. Co dělat? K tomu jsme tu přece my. Protože svatební šaty bývají obvykle bílé barvy, je vhodné se jí vyvarovat. A jelikož se jedná o šťastnou událost, nevolily bychom ani černou. Jaká nám tedy zbývá? Co třeba červená. Tato nádherná, zářivá barva je perfektní pro podobné události. Naše rada je proto velmi jednoduchá - kupte si jedny malé červené a doplňte je párem černých lodiček, černým psaníčkem a nejlépe zlatými či pozlacenými šperky. Jednoduché, není-liž pravda?

//

It's a hot summer and all of sudden, you receive a wedding invitation. What to do now? Well, tha't exactly what we're here for. Because the classic color for bride's dress is white, you should avoid it. And because it't a happy event, you also shouldn't wear black. What's left? For example red. This gorgeous, bright color is perfect for that occasion. So our advice is very simple - just buy one little red dress and add it with a pair of black high heels, black handbag and some gold or gilded jewelery. Easy, isn't it?

šaty - ZOOT eshop, lodičky - Humanic, kabelka - Mango, náramek + hodinky - Paul Hewitt //
dress - ZOOT eshop, high heels - Humanic, handbag - Mango, bracelet + watch - Paul Hewitt

šaty - ZOOT eshop, kabelka - Mango, náramek + hodinky - Paul Hewitt //
dress - ZOOT eshop, handbag - Mango, bracelet + watch - Paul Hewitt

kabelka - Mango, hodinky - Paul Hewitt, lodičky - Humanic //
handbag - Mango, watch - Paul Hewitt, high heels - Humanic





PS: Co říct nakonec? Svatba byla naprosto perfektní, ale protože se jednalo o soukromou událost, nebylo by slušné prozrazovat detaily veřejnosti. Možná jednu věc bych napsat mohla: naštěstí to neskončilo jako Červená svatba ve Hře o trůny.

PS: What to say at the end? The wedding was perfect but because it was private event, we can't give you more details. Maybe just one thing: fortunately, it didn't end like Red Wedding in Game of Thrones.

Komentáře