Spring is coming

Je téměř březen, což značí jediné: začíná se oteplovat. Proto jsme se rozhodly věnovat se v našem posledním článku jarní modě. Nejdůležitější věcí, kterou pro vytvoření tohoto outfitu potřebujete, je jistojistě kabát ve výrazné barvě. My jsme zvolily klasickou jarní barvu, zelenou, a zkombinovaly ji s modrým rolákovým svetrem. Mimochodem, tato barevná kombinace je novým trendem, spolu se stylovými čepicemi. Zbytek outfitu je maličkost. Trošku jsme zapátraly v šatníku a vytáhli z něj černé kalhoty, černé rukavice, menší kabelku a pár neformálních bot.

//

It's almost March which means the only thing: the weather is slowly getting better. That's why we decided to write our latest article about spring fashion. The most important thing you'll need to dress like this is a coat of a distinctive color. We chose very spring color called green and combined it with a blue turtleneck sweater. This color combination is a new trend, together with a stylish cap. The rest of the outfit is a trifle. We just looked in our wardrobe for black trousers, black gloves, a small handbag and a pair of casual shoes.

kabát - Zara, rolákový svetr - Mango, kalhoty -  Bershka, čepice - H&M, rukavice - H&M, kabelka - Mango, boty - Stan Smith //
coat - Zara, turtleneck sweater - Mango, trousers - Bershka, cap - H&M, gloves - H&M, handbag - Mango, shoes - Stan Smith
kabát - Zara, rolákový svetr - Mango, čepice - H&M, rukavice - H&M //
coat - Zara, turtleneck sweather - Mango, cap - H&M, gloves - H&M

sako - Zara, rolákový svetr - Mango, rukavice - H&M, kabelka - Mango, kalhoty - Bershka, boty - Stan Smith //
coat - Zara, turtleneck sweater - Mango, gloves - H&M, handbag - Mango, kalhoty - Bershka, boty - Stan Smith



PS: Ano, tento článek je o jarní modě. Problém je v tom, že když jsme pořizovaly tyto snímky, počasí bylo opravdu mrazivé. A když říkám opravdu, tak myslím opravdu. Nevyfotila jsem více než dvacet fotek a moje prsty už byly promrzlé až na kost.

PS: Yes, this article is about spring fashion. The problem is that when we were shooting this, the weather was really freezing. And by really I mean really. We took just about twenty photos and my fingers were frozen to the bone.


Komentáře

Oblíbené příspěvky