Just a little test of ,,everyday lipsticks"


Přemýšlíte o změně rtěnky? Ano, myslíme té jedné jediné, kterou nosíte den co den a bez ní si připadáte jako nahá? V tom případě pro vás máme dobrou zprávu. Otestovali jsme je totiž za vás! Takže jestli chcete vědět, která rtěnka se stane vaším novým ,,number one", čtěte dál.

1. Obrázek: Clinique Pop Liquid Matte Lip Color + Primer - Odstín: Cake Pop 

Tato rtěnka by měla být matná, ale není. Lehce se obtiskuje na zuby a na rtech nevydrží ani hodinu. Co se týče konzistence, je velmi lepkavá.

2. Obrázek: Yves Saint Laurent Rouge Pur Couture The Mats - Odstín:  217 Nude Trouble

Tato rtěnka není rtěnkou na každodenní nošení, neboť její barva je velmi výrazná. Na druhou stranu je opravdu matná a vydrží na rtech dlouhou dobu. Bohužel zanechává obtisky například na sklenici, když pijete. Ale rtěnka nevysušuje rty a je perfektní pro večerní party.

3. Obrázek: Chanel Rouge Allure Ink - Matte Liquid Lip Color - Odstín?

Nejlepší rtěnka! Decentní, po chvíli zmatní a vydrží přes půl dne. Je odolná vůči jídlu a pití a nevysušuje rty. Lehce se nanáší, neboť má perfektní štěteček. Naše nejoblíbenější rtěnka a rozhodně vítěz testu. 

4. Obrázek: Chanel Rouge Allure - Luminous Intense Lip Colour - Odstín: 131 Étonnante

Tato rtěnka je matná a vůbec nevysušuje. Zanechává stopy na sklenicích a když jíte, musíte si poté znovu přetřít rty. Takže jestli nechcete celý den hladovět, je rozumné nezapomenout rtěnku doma.

// 

Are you thinking about changing your lipstick? Yes, we mean that one you wear day after day and without her you feel naked? In that case we have a good news for you. We tested them for you! So if you want to know which lipstick is going to be your new ,,number one", continue in reading.

1. Picture: Clinique Pop Liquid Matte Lip Color + Primer - Shade: Cake Pop 

This lipstick should be matte but it isn't. It easily gets to the teeth and does not last for even an hour. In terms of consistency, it's very sticky.

2. Picture: Yves Saint Laurent Rouge Pur Couture The Mats - Shade:  217 Nude Trouble

This lipstick isn't ,,everyday lipstick" because the color is very distinctive. On the other hand this one really is matte and last for a long time. Unfotunatelly it leaves traces for exemple on a glass when you drink. But the lipstick doesn't dry out and it's perfect for a night out.

3. Picture: Chanel Rouge Allure Ink - Shade?

The best everyday lipstick! Decent, after a while it becomes matte and lasts for half a day. It's resistant to food and drink and doesn't dry out the lips. The application is easy beacuse the applicator is just perfect. Our favourite lipstick and definitely the winner of our test.

4. Picture: Channel Rouge Allure - Luminous Intense Lip Colour - Shade: 131 Étonnante

This lipstick is matte and doesn't dry out at all. It leaves traces on glasses and when you eat something, you must use your lipstick again. So if you don't want to starve all day, it's better to don't forget it at home.



PS: Jen si tak říkám, jestli alespoň jedna z našich rtěnek vypadá jako ta, kterou má nádherná Margot Robbie na titulce americké Elle...

PS: I'm just thinking if at least one of the lipsticks look like the one beautiful Margor Robbie is wearing on the cover of the Elle USA.

Komentáře

Oblíbené příspěvky